Regisztráljon az INGYENES Keresőoptimalizálási Tanácsok Hírlevélre!
9 HETES INGYENES
Keresőoptimalizálás
Tanácsok Hírlevél
A Keresőoptimalizálás Tanácsok Hírlevél témái:
 • Hogyan válasszunk keresőszót, domain nevet?
 • Hogyan alakítsuk ki a tartalmat?
 • Milyen elveket követ a Google a találati lista kialakításánál?
 • Segédeszközök, programok. Beállítások a keresőoptimalizáláshoz.
 • A PageRank (fontossági mérce) és az oldalunkra mutató linkek vizsgálata, viszontlinkek felkutatása, állapotellenőrzés.
 • Beállítások a weblapon: A legfontosabb „meta” bejegyzések megadása.
 • Vizsgáljuk meg "Google szemmel" a weblapunkat.
  • Statisztika készítése
  • Mi az, amit el tud olvasni (vagyis egyáltalán lát a kereső) és mi az amit nem?
 • Konkurenciaelemzés, avagy hogyan csinálják a versenytársak...
 • Nem vagyunk a találati listában, bár mindent megtettünk? Ott vagyunk, de azt az oldalt nem szeretnénk megmutatni?
  • Ne akarjuk manipulálni a Google-t!! Sokat veszíthetünk rajta!
  • A nem kívánt oldalak eltávolítása a Google-ból (büntetett, elavult vagy korlátozott hozzáférésű oldalak)

Hogy miért voltam ennyire kíváncsi?Hogy miért voltam kíváncsi ennyire arra, hogy mennyit lenne hajlandó fizetni havonta weblapkészítőjének azért, hogy az Ön által kért változtatások megfelelő minőségben és azonnal megjelenjenek az interneten?


Mert a legtöbb levélben, amit mostanában kapok, nem tanácsot kérnek tőlem, hanem légyegében azt írják, hogy: "Rendben, hogy ezeket a módosításokat el kellene végezni ahhoz, hogy optimális legyen a weblapom és nagyon jó, hogy ingyenesek a hírlevelek, de egy vagyont kellene fizetnem a weblapkészítőmnek, hogy el is készítse, amit kérek tőle…"

Nos, a többség 10.000 – 20.000 Ft közötti összeget áldozna erre egy hónapban. Érzik, hogy szükség van az internetes megjelenésre, mert hatalmas ereje van, de nem tudnak, nem akarnak, vagy nem engedélyeznek nekik többet költeni a weblapkészítőre egy hónapban.

De nem is kell!!!


Íme AZ ÖTLETEM arra vonatkozóan, hogy mi lenne a legjobb megoldás arra, hogy mindig friss, aktuális legyen a weblapja, mi lenne az a módszer, amivel több (és egyre több) profitot tudna hozni az internetes megjelenése, és hogy mi lenne a legkönnyebb, legegyszerűbb, leginkább költséghatékony módszer ezek megvalósítására:


SZERKESSZE SAJÁT MAGA A WEBLAPJÁT!Nem arra van szükség, hogy 1 hét alatt megtanuljon weblapot készíteni vagy programozni... Erre nem is kérném és soha nem is várnám el. Van Önnek elég feladata e nélkül is! Ezért azt javaslom, hogy gondoljunk bele egy olyan rendszerbe, amelyben önállóan, szaktudás és speciális programok nélkül, gyorsan, az elvárásainak megfelelő minőségben Ön is azonnal frissítheti és bővítheti a saját weboldala tartalmát.Hogyan is működik most a kapcsolat Ön és a weblapkészítője között?

Valahogy így?

1. Ön kitalálja, hogy milyen képeket szeretne, mi legyen a szöveg, hol helyezkedjen el, milyen színű legyen a betű vagy mekkora méretű, hová kerüljenek linkek, amik erre a tartalomra mutatnak, milyen űrlap / árajánlatkérő / megrendelőlap szerepeljen az oldalon, a webáruházban hol és hogyan szerepeljenek az egyes termékek és hogy egyáltalán hogyan is nézzen ki az összhatás.
2. Megfogalmazza a szöveget, kiválasztja a képeket, kitalálja hogyan nézzen ki az ajánlatkérő vagy megrendelőlap, összeírja a webáruházban lévő termékek tulajdonságait, előnyeit és árait, összehangolja az oldalt úgy, hogy az megfelelő legyen az elvárásainak.
3. Eljuttatja a kész anyagot a weblapkészítőnek.
4. Elmagyarázza az igényeket, a megvalósítási elvárásokat vagyis, hogy mi az, amit szeretne végeredményként látni.
5. Kap egy határidőt a weblapkészítőtől, amikorra elkészül a kért oldal vagy módosítás.
6. Kap egy számlát is, mely a munkadíjat tartalmazza.
7. Elkészül az Ön által kért munka.


És ami nem ilyen egyszerű?

 • A fenti folyamat mennyi időt vesz igénybe?
 • Mennyibe kerül a munka (aminek a nagy részét Ön végezte el)?
 • Hányszor kell megbeszélést tartania a weblapkészítővel, hogy valóban úgy készüljön el a módosítás, ahogyan azt Ön kérte?
 • Hányszor kell módosítást kérnie, mert amikor látja az elkészült oldalt kiderül, hogy mégsem jó valami, vagy eszébe jut, hogy mégiscsak változtatni kellene valamin?
 • Hányszor köt kompromisszumot saját magával csak azért, mert plusz pénzbe kerül az újabb módosítás, és inkább a "most egyelőre jó lesz így" gondolat fut végig a fejében?
 • Hányszor érzi úgy, hogy nagyon hosszú határidőt kapott a módosítások elvégzésére?
 • Hányszor történik meg, hogy a határidő leteltekor nincs kész a megrendelt és kifizetett módosítás?

Tény:

A weblap tartalma akkor lesz tökéletes, ha olyan amilyet Ön elvár és megfelelő számú vásárlót vonz.

Ehhez mindenképpen szükség van Önre, és arra, hogy kitalálja milyen szöveg nyújtja a látogatóknak a legtöbb és legjobb információt a cégről, a termékről vagy a szolgáltatásról, hogy milyen kép lenne "ott" jó helyen, milyen keresőoptimalizálási elveket és lépéseket kövessenek! Ez azt jelenti, hogy Önnek mindenképpen dolgoznia kell érte.


Akkor miért ne spórolná meg azt az időt, amíg elküldi vagy elviszi a weblapkészítőnek azt az anyagot, mit fel kell tennie a weboldalra?
Miért ne spórolná meg azt az időt, amíg elmagyarázza neki, hogy mit szeretne, hogy a végeredmény úgy nézzen ki, ahogy azt eltervezte?
Miért kellene határidők lejártát várnia ahhoz, hogy láthassa az elkészült oldalt?
Miért fizetne a weblapkészítőnek csupán azért, hogy az Ön munkáját felvigye az internetre?MIÉRT  NEM  SZERKESZTI  ÖN  A  WEBLAPOT?

Egy megfelelő rendszer segítségével, melyben:
Minden módosítás INGYENES!
Tetszőleges mennyiségű szöveg, kép, táblázat, űrlap, termék (a webáruházba) felvitelével INGEYENES!
Automatikus hírlevél küldés és hírlevél adatbázis kezelés INGYENES!
Meghatározott méretű webtárhely INGYENES!
Meghatározott számú és méretű postafiók fenntartás, spam és vírus szűréssel INGYENES!
Meghatározott számú domain név fenntartás (.hu) INGYENES!

Hosszadalmas határidők "sorbanállás", bonyolult megoldások és SZAKTUDÁS NÉLKÜL!
Azonnali frissüléssel az interneten!
Megfelelő technikai és support háttérrel, valamint kiváló szakmai segítséggel!Egy előre meghatározott egyszeri díj, mely tartalmazza a webes arculat kialakítását, a grafikai és webes tanácsadási konzultációt, a személyre szóló grafikai sablonok kialakítását valamint egy FIX összegű havi díj ellenében, mely a rendszer használati díját, a jogdíjakat és a technikai háttér biztosítását tartalmazza!
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérdése vagy kérése lenne az önállóan szerkeszthető, tartalommenedzsment rendszerrel kapcsolatban (konkrét árak, konkrét működés, rendszerlehetőségek, kedvezmények, stb.), kérem jelezze a info@keresooptimalizalas-szakerto.hu e-mail címen.

Ha viszont úgy gondolja, hogy még szeretne többet megtudni, jobban megismerkedni a rendszer egyes lehetőségeivel, amelyek a 9 hetes Keresőoptimalizálási Tanácsok Hírlevél minden tanításának eleget tesz, akkor várja meg a következő levelemet.A következő héten szó lesz a szöveges tartalom, a képek és a táblázatok legegyszerűbb módon történő felviteléről az internetre!
Elárulom mi is ez a tartalommenedzsment rendszer!
Valamint lesz egy kedvezményes ajánlatom is Önnek az önálló weblapszerkesztéssel kapcsolatban!

Üdvözlettel:


Reményi László
Keresőoptimalizálás szakértő
A
KERESŐOPTIMALIZÁLÁS
SZAKÉRTŐJE
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.